Fermezza levert de ontbrekende puzzelstukjes aan

Je hebt een prachtig product of dienst op de markt gezet en dan begint het feest. Leveranciers, debiteuren, Belastingdienst, personeel, auto’s, bedrijfspand, verzekeringen. Er zitten teweinig uren in een dag voor al je acties. Je gaat nog harder en langer werken. Of je gaat samenwerken.

Voor ondernemers zoals jij heb ik drie producten ontwikkeld ‘Grip op verkoop‘, ‘Grip op kosten‘ en ‘Grip op personeel‘. Je kunt ze onafhankelijk van elkaar inzetten of een combinatie maken. Het brengt rust in de tent en zorgt voor verbetering van het rendement.

De producten zijn ontwikkeld door 20+ jaar ervaring en vertaald naar praktische en direct toepasbare oplossingen. Het is geen ratjetoe van het betere plak- en knipwerk van internet of een ‘eigen’ uit beton gehakt model wat niet past bij jouw bedrijf.

De huidige manier van werken is het startpunt. En afhankelijk van de opdracht zal ik daar veel of weinig nieuwe zaken aan toe voegen. Veranderen om te veranderen is zelden goed maar iets blijven doen omdat ‘we dat altijd al zo doen’ is ook niet echt toekomstbestendig.

Begeleiding verkoopproces aanvraag tot opdracht
LEES VERDER
Praktische oplossingen voor verbetering financiele resultaat
LEES VERDER
Begeleiding HR proces indiensttreding tot uitzwaaien
LEES VERDER